Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد؛ برنامه عمران ملل متحد (UNDP) از عملیاتی شدن پروژه ترسیب کربن در ۱۸ استان ایران خبر داد.
به گزارش تارنمای اطلاع‌رسانی هیئت اجرایی سازمان ملل متحد، دولت جمهوری اسلامی ایران با استفاده از سازوکارهای تعدیل تغییرات اقلیمی و حفاظت از محیط‌زیست فقط در بیرجند به عنوان یکی از پایلوت‌های همکاری بین سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری و برنامه عمران ملل متحد، از طریق اجرای فاز سوم پروژه ترسیب کربن ( روند ذخیره کربن موجود در هوا، در خاک و گیاهان)، تاکنون ۵۷۷ فرصت شغلی دائمی ایجاد کرده و شرایط مشارکت ۸۶۰۰ نفر از زنان و همچنین مردان را فراهم و ۴۰۰ دوره آموزشی برگزار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این تارنما افزود: پروژه ترسیب کربن به منظور کاهش اثرات گرمایش زمین از طریق تقویت جوامع محلی و مشارکت اجتماعی به حذف و انتشار کربن (منبع اصلی تغییرات اقلیمی) از جو کمک می‌کند. این جوامع از طریق احیا، حفاظت و استفاده پایدار از منابع محدود آب و زمین در این پروژه مشارکت دارند که سبب افزایش آگاهی، مالکیت و معیشت می‌شود.
به نوشته این مرجع، فاز سوم پروژه مشترک ترسیب کربن در استان‌های خراسان شمالی، خراسان جنوبی، گلستان و یزد اجرا می‌شود.
در حالی‌که برنامه عمران ملل متحد در اجرای فاز سوم این پروژه در چهار استان مشارکت دارد، سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری به عنوان مرجع مرتبط دولت جمهوری اسلامی ایران اجرای مدل این پروژه را در ۱۸ استان دیگر برعهده دارد. برچسب ها: سازمان ملل متحد

منبع: خرداد

کلیدواژه: سازمان ملل متحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۸۳۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از پروژه ۳ طبقه کردن میدان ونک تهران

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، حمید جوانی؛ شهردار منطقه ۳ تهران درباره سه طبقه کردن میدان ونک اظهار کرد: طرح طبقه زیرین میدان ونک، تونلی است که توسط حوزه معاونت فنی و عمران طراحی شده و مطالعات آن انجام شده است. تونلی که از بزرگراه حقانی (زیر چهارراه جهان کودک، زیر میدان ونک) به سمت ملاصدرا وصل می‌شود.

بیشتر بخوانید: جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار

وی افزود: با توجه به مترو، یک طبقه هم زیر مترو طراحی شده است. این موضوع در حال مطالعات است. کارهای مطالعاتی قرار است که امسال انجام شود و بعد از مطالعه، در صورتی که جوابگو باشد وارد فاز اجرا می‌شود.

شهردار منطقه ۳ در پاسخ به این پرسش که آیا این مطالعات به شورا ارائه شده است؟ گفت: هنوز مطالعات نهایی نشده است. جلسه‌ای را با مشاور طرح و مشاور مترو داشتیم. طرحی را مبنی بر دو طبقه کردن تونل مترو آوردند که یک طبقه مترو و یک طبقه سواره باشد.

جوانی با اشاره به اینکه این موضوع قبلاً سابقه مطالعه در معاونت فنی و عمران داشته است، ادامه داد: زیرگذر جهان کودک و میدان ونک به سمت ملاصدرا و اتوبان شهید چمران قبلاً طراحی شده و اسناد مطالعاتی در معاونت عمران موجود است.

وی افزود: پروژه بسیار بزرگ است و اگر بنا باشد حجم اولیه آن اجرا شود از چهارراه جهان کودک به سمت بزرگراه چمران بیش از دو کیلومتر و از تونل توحید بزرگ‌تر است، کار بزرگی است و نیازمند مطالعات جدی است.

جوانی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه اگر این طرح تأیید شود در این دوره از مدیریت شهری اجرا می‌شود یا خیر گفت: اگر امسال مطالعات و زیرساخت‌ها انجام شود در سال آینده ممکن است به کلنگ‌زنی برسد. اما در فاز اجرا به صورت جدی، ممکن نیست. ما از معاونت فنی و عمران خواهش کردیم به علت اهمیت موضوع ترافیک چهار راه جهان کودک و میدان ونک و خیابان حضرت ولی‌عصر (عج) این پروژه را در اولویت قرار دهند که زیرگذر میدان ونک هم در برنامه مطالعاتی انجام شود که در آنجا هم زیرگذر و تونل مترو را داریم.

کد خبر: 1229483 برچسب‌ها تهران

دیگر خبرها

  • امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما
  • ارتش اسرائیل رسما آغاز مرحله عملیات زمینی به شرق رفح را اعلام کرد
  • پیکرهای یافته‌شده در گورهای جمعی غزه آثار شکنجه داشتند
  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • یک هزار و ۹۱۹ عنوان برنامه عمرانی و غیر عمرانی در استان سمنان انجام شده است/ پروژه آب‌رسانی به ۲۶۰ روستا در دستور کار است
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • برنامه‌های مربوط به محدود کردن گرمایش زمین ضعیف است
  • فهرست «ایران متحد» برای انتخابات دور دوم مجلس منتشر شد
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان
  • جزئیات جدید از پروژه ۳ طبقه کردن میدان ونک تهران