Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس - شهرستان دیر، فاطمه مظفری‌پور: امروزه با افزایش مصرف سوخت‌های فسیلی شاهد روند رو به افزایش آلودگی هوا توسط آلاینده‌های سوختی هستیم به همین علت وجود یک فناوری که بتوان از طریق آن، این آلودگی‌ها را مهار کرد برای جهان بسیار مهم است. 

با توجه به‌اینکه مونوکسید کربن از مهمترین گازهای گلخانه‌ای محسوب می‌شود انتشار آن موجب گرم شدن کره زمین می‌گردد بنابراین وجود تکنولوژی تبدیل این گاز و استفاده مجدد از کربن، می‌تواند راهکاری اقتصادی برای مبارزه با چالش گرم شدن زمین باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

محققان فعال درحوزه فناوری نانو در سراسر دنیا، در تلاش‌اند تا آلاینده‌های هوا، که به عنوان چالش‌های مهم روز دنیا محسوب می‌شوند را به ظرفیت تبدیل کرده و از آن برای عرضه محصولات مفید استفاده کنند. 

جوان دیری علمدار علم نانو در ایران می‌شود

احمد بهرامی، برای اولین بار در کشور موفق به ثبت طرح فناوری حذف مونوکسید کربن از هوا و بهره‌برداری از آن برای تولید سوخت‌های کربنی شده است که به‌خاطر این امر از سوی ستادملی نانو ایران نیز کسب عنوان برتر کرده‌است.

این جوان دیری، مدیر راه‌اندازی شرکت تسکو در مگا پروژه فاز ۱۳ پارس جنوبی، مدیر راه‌اندازی ایستگاه تقویت فشار شماره سه خط انتقال گوره به جاسک فاز ۱۳، مشاور مدیر مگاه پروژه فاز ۱۴ پارس جنوبی و مدیر عامل شرکت پترو کیمیا ایران است. 

بهرامی به‌رغم پیشنهاد کار از شرکت‌های واقع در انگلیس، قطر، ایتالیا، عمان و آلمان ترجیح داده‌ است در کشور خود خدمت کند و به همین علت نزدیک به پنج سال مدرس دانشگاه بوده و در سال ۹۸ موفق به کسب عنوان کارگر نمونه مگا پروژه پارس جنوبی شد. 

شرکت تسکو از زیر مجموعه شرکت‌های قرارگاه سازندگی خاتم در بخش نفت و گاز و انرژی می‌باشد و تخصص راه اندازی پالایشگاه‌های نفت، گاز و پتروشیمی را دارد که مگا پروژه‌های فازهای ۱۳.۱۵، ۱۶.۲۲، ۲۳ و ۲۴، پروژه‌های DMC، بندر خدماتی سیراف، BOG، ایستگاه تقویت فشار شماره سه خط انتقال گوره به جاسک در استان بوشهر و بخشی از ستاره خلیج فارس در بندرعباس، پروژه‌های نفت آزادگان جنوبی و شمالی و NGL3200 در خوزستان توسط آن به اتمام رسانده است. 

تقویت واکنش تولید سوخت‌های فسیلی از مونوکسید کربن برای اولین بار در ایران

مدیر راه‌اندازی شرکت تسکو با اشاره به اینکه تولید سوخت مایع از زغال سنگ از واکنش فیشر-تروپش انجام می‌گیرد، افزود: شرکت‌های معروف در دنیا از جمله ساسول آفریقای جنوبی در زمینه انجام این واکنش سرآمد هستند و طرح «نانو کاتالیست کبالت-پلاتین بر پایه تیتانا» که بنده روی آن کار کرده‌ام، کاتالیزور این واکنش است که با مواد نانویی ساخته شده که سرعت واکنش را ۱۰۰ برابر بیشتر کرده. 

احمد بهرامی با اشاره به اینکه این طرح باعث ثمر بخش شدن نعمت‌های خدادادی این مرزبوم و شکوفایی و سربلندی مملکت اسلامی ایران شده است، بیان کرد: نزدیک به چهار ماه در آزمایشگاه پلیمر ایران (تهران) و یک ماه در پژوهشگاه صنعت نفت تهران کارهای آزمایشگاه و تحقیقاتی روی این واکنش انجام دادم که در آخر نتایج بسیار مطلوب به‌دست آمد به طوری که از این کار آزمایشگاهی دو مقاله در ISI و یک مقاله در سمینار بین المللی پذیرفته شد. 

تحریم‌ها سد راه نخبگان کشور هستند

وی با تاکید بر اینکه در استارت راکتور پژوهشگاه صنعت نفت از این واکنش الکل و بنزین تولید کرده‌ است اما به‌دلیل تحریم‌های ظالمانه، امکان استفاده از این تکنولوژی وجود ندارد، گفت: بطور کلی این تکنولوژی Gas To Liquid نامیده می‌شود که در این واکنش از گاز مونوکسید کربن جهت تولید انواع سوخت مایع و الکل استفاده می‌شود و به‌ عنوان واکنش سبز و دوستدار محیط زیست بیان می‌شود. 

بهرامی با اشاره به اینکه هم‌اکنون کشورهای قطر، عربستان، آفریقای جنوبی، نیجریه و آمریکا از این تکنولوژی استفاده می‌کنند، اظهار کرد: ایران تاکنون بخاطر وجود تحریم‌ها نتوانسته از این تکنولوژی استفاده کند این درحالی است که به دلیل جاری شدن سیاست‌های جلوگیری از خام فروشی و تولید مواد با ارزش افزوده بالا می‌بایست جهت بهره وری بالاتر به سمت این تکنولوژی برویم. 

 

نخبه‌های بومی در تحریم مسؤولان داخلی هستند! 

احمد بهرامی با اشاره به قانون‌شکنی شرکت‌های پالایشگاهی تاکید کرد: شرکت‌هایی که در شهرستان دیر و نیز استان بوشهر از ظرفیت‌های منطقه ما استفاده می‌کنند نسبت به استفاده از متخصصان بومی بی‌توجه هستند این درحالی است که طبق قانون کار نیروهای ستادی و پشتیبانی این شرکت‌ها باید به‌طور کامل بومی باشند و در جذب نیروهای فنی نیز اولویت با بومیان است و درصورت نیاز در بخش فنی می‌توانند با برگزاری کمیته جذب تنها ۴۰ درصد از نیروهای فنی را غیر بومی جذب کنند و این امری است که تاکنون اجرا نشده است.

به گزارش فارس، متخصصان بومی به‌عنوان ظرفیت‌های هر منطقه محسوب می‌شوند که برای حفظ و استفاده از این نخبگان می‌بایست میدان حمایت از آن‌ها باز شود به‌طوری که بر اساس شعار سال بتوان شرکت‌های دانش‌بنیان را به سمت تولید پیش برد. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آلاینده آلایندگی تحریم مونوکسید کربن راه اندازی تحریم ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۶۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابهام در مورد شرکت چینی تامین کننده VAR/ تخصص در بیلیارد و تنیس!

به گزارش خبرنگار مهر، ورود سیستم کمک داور ویدئویی (VAR) به فوتبال ایران به موضوعی چالش برانگیز تبدیل شده است و وارد نشدن این سیستم به فوتبال ایران در حالی اکثر لیگ‌های دنیا حتی در سطوح دسته اول و دوم هم از این تکنولوژی استفاده می‌کنند به سوال بزرگی برای طرفداران فوتبال تبدیل شده است.

مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال در یک کنفرانس خبری در خصوص ورود VAR به فوتبال ایران گفته است: جلسه‌ای در سازمان برنامه و بودجه کل کشور داشتیم و خدمت وزیر ورزش و جوانان، مسئول تجهیز اماکن ورزشی و خزانه‌دار کل کشور بودیم تا تشریفات ورود VAR را انجام دهیم. در ۱۰، ۱۵ جلسه مربوط به VAR شرکت کردم و امیدوارم بتوانیم از کشور چین سیستم‌های مربوط به کمک داور ویدئویی را خریداری کنیم. این شرکت چینی در میان شرکت‌های مورد تأیید فیفاست. رئیس فدراسیون فوتبال عنوان کرد: بعضی شرکت‌ها با ما همکاری نمی‌کنند و ما با برخی شرکت‌هایی که متعلق به کشورهای متخاصم هستند، همکاری نمی‌کنیم.

شرکت‌های زیادی در سراسر جهان تلاش کرده‌اند با ورود به این حوزه بتوانند سهمی در تجارت این تکنولوژی در فوتبال روز دنیا داشته باشند و فیفا هم مرجع تأیید این سیستم‌ها است. در حال حاضر طبق اعلام فیفا ۱۶ سیستم تأیید شده برای فناوری VAR در سراسر دنیا وجود دارد که از میان آنها تنها شرکت چینی با نام «Rigour Tech VAR» مورد تأیید فیفا قرار گرفته است. شرکت «RISE AB» هم که شرکتی سوئدی است مسئولیت انجام تست‌ها و ارائه تاییدیه را دارد.

فیفا در خصوص فناوری تشخیص آفساید هم سیستم‌های شرکت‌های معتبر را معرفی کرده است که علاوه بر این شرکت چینی، شرکت‌هایی از جمهوری چک، بلژیک، آلمان و فرانسه هم در میان شرکت‌های تأیید شده قرار دارند.

به این ترتیب اگر شرکت مدنظر فدراسیون فوتبال همان شرکت Rigour باشد باید نکاتی را در خصوص آن مطرح کرد:

این شرکت چینی در زمینه محصولات مربوط به فوتبال روی دو تکنولوژی سرمایه گذاری کرده است. طبق اعلام سایت این شرکت، یکی از این محصولات تکنولوژی «چشم عقاب» است که از سیستم بریتانیایی «چشم شاهین» الگوبرداری کرده است و برای تشخیص محل برخورد توپ و عبور توپ از خط دروازه کاربرد دارد. اما مهم‌ترین نکته این است که تمرکز این شرکت بیش از هر چیز روی رشته‌های تنیس و بیلیارد است و تجربه‌ای در حوزه فوتبال ندارد.

این شرکت مدعی شده است که با فدراسیون فوتبال روسیه قرارداد همکاری امضا کرده است. اما نکته قابل توجه این است که فوتبال روسیه پیش از این از تکنولوژی «چشم شاهین» استفاده می‌کرد اما پس از آنکه تحت تحریم‌های بین المللی قرار گرفت شرکت ارائه دهنده این تکنولوژی روسیه را ترک کرد و سال گذشته فدراسیون فوتبال روسیه تصمیم گرفت از تکنولوژی «چشم عقاب» چینی استفاده کند. اما این سیستم همچنان در فوتبال روسیه فعال نشده است و در صورتی که تاییدیه های فیفا را به دست بیاورد از فصل آینده به کار گرفته خواهد شد.

شرکت ریگور در صفحه درباره ما در سایت خود اعلام نموده است که این شرکت در سال ۲۰۱۱ با سرمایه شرکت Zhongguancun Capital چین (گروه ZGC ) مالک پارک علم و فناوری park-Z چین تأسیس شده است. این پارک علم و فناوری با مشارکت و سرمایه گذاری ایالات متحده آمریکا راه اندازی شده است و مرکز مشارکت‌های فناوری اطلاعات چین و آمریکا و دارای مشارکت در برنامه‌های الکترونیکی، فضایی و نظامی می‌باشد گروه Zhongguancun ( به اختصار ZGC ) چین دارای فعالیت‌های گسترده و دفتر در رژیم صهیونیستی نیز می‌باشد. به این ترتیب باید پرسید آیا این شرکت چینی از منظر فدراسیون فوتبال، شرکت متخاصم در نظر گرفته می‌شود؟

کشورهایی مانند آلمان، بلژیک و ژاپن کشورهایی هستند که تکنولوژی VAR را در اختیار دارند و شرکت‌هایی که در این کشورها این تکنولوژی را ارائه می‌دهند تجربه و بازدهی بهتری نسبت به این شرکت چینی داشته‌اند و به نوعی آزمون خود را پس داده‌اند.

دلیلی که فدراسیون فوتبال تلاش می‌کند مذاکرات در خصوص VAR را به صورت محرمانه انجام دهد و اطلاعات دقیقی را در این زمینه منتشر نکند مشخص نیست. با این حال به نظر می رسد برای رفع هر ابهامی در مورد مالکیت این شرکت شفاف سازی و اطلاع رسانی دقیقی از سوی فدراسیون انجام شود.

با وجودی که بسیاری از لیگ‌های دنیا از تکنولوژی‌هایی استفاده می‌کنند که آزمون خود را پس داده‌اند و عملکرد مثبتی داشته‌اند اگر فدراسیون فوتبال بخواهد این سیستم را از شرکتی کم تجربه تهیه کند و در نهایت هم به موفقیت نرسد چه کسی پاسخگوی هزینه‌های صورت گرفته و شکست این اتفاق نوپا در فوتبال ایران خواهد بود؟

ورود این سیستم به ایران بیش از هر چیز به فوتبال کشور کمک می‌کند و علاوه بر توسعه ذهنی بازیکنان، می‌تواند به کاهش اشتباهات، تنش‌ها و درگیری‌ها کمک کند و حق جامعه فوتبال است که نسبت به کیفیت و شرایط ورود این سیستم به داخل کشور مطلع باشند و فدراسیون فوتبال هم باید بهترین شرکت را انتخاب کند تا بعدا از کرده خود پشیمان نشود.

کد خبر 6097010

دیگر خبرها

  • ابهام در مورد شرکت چینی تامین کننده VAR/ تخصص در بیلیارد و تنیس!
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • نبود سبد سوخت یکی از دلایل ناترازی بنزین